Poëzienacht op De Burcht – 21 juni

De Poëzienacht is een avond vol poëzie die geschreven is en wordt voorgedragen door diverse dichters. Het programma is ontstaan in samenwerking met Anne ter Beek en Christiaan van Minnen (INDEX Poetry, Leiden) en Han Ruijgrok (Stichting Leids Literair Landschap).

Er zullen inspirerende, ontroerende en verrassende bijdragen te horen en zien zijn van o.a. Ingmar Heytze, Saskia Stehouwer, Ellen Deckwitz, Thomas Möhlmann, Gilles Mentré, Cees van Hoore, Joost Baars (VSB poëziewinnaar), Martin Aart de Jong en de winnaars van de gedichtenwedstrijd van de Universiteit.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door de swingende en avontuurlijke klanken van de band Dr. Jordan Institute, met o.a. Nicole Jordan, Mark Tuinstra en Stefan Kruger in de gelederen.
Datum 21 juni 2019
Aanvang 20.00 uur
Locatie de burcht van Leiden
Entree € 15,- (inbegrepen voor gasten OpenluchtHotel)

Wie tot in de kleine uurtjes wil nagenieten van deze avond kan vooraf een bed reserveren van het OpenluchtHotel. Je blijft dan op de burcht, onder de Leidse sterrenhemel slapen op deze bijzondere locatie. En ’s ochtends staat er zelfs een heerlijk ontbijt voor je klaar.

Kijk op www.fieldsofwonder.nl van OpenluchtHotel 2019 voor meer informatie.